kuru alkollü pzn için ürünler (8)

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat - Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat Kronphos PZ

Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat - Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat Kronphos PZ

KRONPHOS PZ markalı çinko fosfat, boyalar, reçineler, epoksi reçineler, poliüretan, amino asitler, akrilatlar ve kauçuk için uygundur. Düşük kırılma kapasitesi Açık renklerin esnekliği. İyi korozyon direnci. KRONPHOS PZ: PZ kalitesindeki çinko fosfat, güvenilir bir korozyon önleyici ürün olarak kendini kanıtlamıştır. %50 yüksek çinko içeriği, boyalarda ve kaplamalarda mükemmel korozyon önleyici özellikler için pigmentlerin azaltılmasını sağlar. %99'luk renk parlaklığı, ürünün saflığını gösterir ve daha karmaşık formülasyonlarda PZ sınıfı korozyon önleyici pigmentlerin kullanılmasına olanak tanır. Korozyon inhibitörlerinin aksine, film kaplaması uzun vadeli korozyon önleyici bir etkiye sahiptir. Örneğin: maksimum brüt ağırlık 13 ton: Dönme hızı 1500 devir/dakika
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Sıvı Kömür (Çubuklar) - Sıvı Kömür

Sıvı Kömür (Çubuklar) - Sıvı Kömür

Zhidkij ugol, doğal elma pektininden üretilmiş bir sonraki nesil sübstrat serisidir. Pektin, zararlı maddeleri vücuttan etkili bir şekilde taşır. Sürtünme kapasitesi, aktif kömürden 20 kat daha yüksektir. Ağırlık metallerinin giderilmesinde diğer sübstratlardan 6 ila 10 kat daha etkilidir. Bağırsak mikrobiyotasını yeniden sağlamak için prebiyotik ile güçlendirilmiştir. Bileşim, detoksifikasyonu hızlandırmak ve genel iyilik halini artırmak için süksinik asit ve taurin ile güçlendirilmiştir. Alınması kolay dozaj formu: hoş bir tatta içecek. Hızlı etki: sıvı dozaj formu, tablet ve kapsüllerden daha hızlı etki eder. Kabızlık yapmaz. Aktif Bileşenler: pektin, inulin, taurin, süksinik asit. Sunum: Her biri 10 ml olan 9 stick.
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240